İstanbul depremi sonrası Çeşme otellerine talep arttı

İstanbul Depreminden Sonra Çeşme Otellerine Talep Artıyor

Çeşme Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Orhan Belge, İstanbul’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından eğitime verilen 2 günlük arayla birlikte Çeşme’deki otellere talebin arttığını belirtti.

Belge, İstanbul’daki deprem olaylarına üzüldüklerini ve gelişmeleri dikkatle takip ettiklerini söyledi.

Deprem sonrasında hafta sonuyla birleşerek 4 günlük bir tatil süreci oluşturduğuna dikkat çeken Belge, “Dün akşamdan itibaren otel rezervasyonları artmaya başladı. Çeşme’ye doğru bir hareketlilik gözlemliyoruz.” şeklinde konuştu.

Belge ayrıca şunları ekledi:

“Önemli olan iş yapmak veya otellerin kazanç sağlaması değil, asıl önemli olan halkımızın zarar görmemesi ve hiç kimsenin zarar görmemesidir. İstanbul’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem sonrasında eğitime 2 gün ara verilmesiyle bölgedeki otellere talebin artış göstermesi bizim için sevindirici. Misafirlerimiz 4 gün boyunca burada tatil yapacak, dinlenecek ve moral bulacak. Misafirlerimize kapılarımız sonuna kadar açık ve gerekli desteği vermeye hazırız.”

Related Posts

Borsa haftayı ekside kapattı: İşte en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi bu hafta yüzde 2,81 değer kaybederken, bazı hisseler yatırımcısına kazandırdı. Haftanın en çok yükselen ve düşen hisseleri belli oldu.

KKTC’de TEKNOFEST heyecanı devam ediyor! Selçuk Bayraktar: Savunma sanayisinde yurt dışı bağımlılığını yüzde 20’lere düştü

TEKNOFEST KKTC’de DHA muhabirine açıklamalarda bulunan TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, “Türkiye, savunma sanayisinde bütün dünyanın kabul edeceği şekilde dünyaya damgasını vurmuş eserleri geliştiriyor. Yüzde 80’lerde olan yurt dışı bağımlılığını yüzde 20’lere düşürdü. Avrupa halen daha yüzde 80 oranında yurt dışına bağımlı” dedi.

Garanti Bankası’ndan erişim sorunu açıklaması: ‘Herhangi bir siber saldırı ya da veri güvenliği riski barındırmamaktadır’

Garanti Bankası dijital kanallar ve çağrı merkezlerine erişimde yaşanan sorunun teknik bir aksaklıktan kaynaklandığını ve herhangi bir siber saldırının olmadığını açıklarken, “Sorunun en kısa sürede tamamen çözüme kavuşması için ilgili birimlerimiz yoğun şekilde çalışmaktadır” denildi.

Türkiye’nin ham çelik üretimi düştü

Türkiye’nin ham çelik üretimi bu yılın ocak-mart döneminde 9,3 milyon ton oldu.

İmamoğlu operasyonunun Borsa İstanbul’a etkisi: Yatırımcı çıkışı 1 milyar doları aştı!

Borsa İstanbul yılı umutla karşıladı ancak siyasi gelişmeler ve küresel riskler piyasaları olumsuz etkiledi. 19 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik operasyon yatırımcıların güvenini sarsarken, endekslerde düşüşler hız kazandı. Özellikle bankacılık hisselerinde sert kayıplar yaşandı.

İktidar mısırda yerli üretim yerine yabancıya kapıyı sonuna kadar açtı: İthalat lobisine bayram!

Tarımda yerli üretimi desteklemek yerine ithalata dayalı politikalar tam gaz devam ediyor. Mısırda yaz aylarında tam da hasat zamanına kadar devam edecek şekilde ithalata kapı sonuna kadar açıldı. Temmuz sonuna kadar ithalatta vergi sıfırlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir